Over ons | C3 Amsterdam
Bij C3 Church staan de liefde voor God en de passie voor mensen voorop. Wij zien graag dat mensen Jezus leren kennen en hun beste leven leiden.
Over C3 Amsterdam
50
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-0.0.1,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over ons

Wij houden van God.

Wij houden van mensen.

Wij houden van de kerk.

 

Bij C3 Church staan de liefde voor God en de passie voor mensen voorop.
Wij zien graag dat mensen Jezus leren kennen en hun beste leven leiden.

Alles wat wij doen is erop gericht het koninkrijk van God te bouwen en een verschil te maken in onze regio Randstad-Noord. In C3 Church zijn we toegewijd aan God en toegewijd aan elkaar.

STEVE & LIZBY WARREN

ONZE SENIOR MINISTERS

Steve & Lizby Warren groeiden op in Engeland, waar ze voor het eerst leiding gaven aan een van onze C3 kerken.  In 2004 verhuisden ze naar Nederland om mee te helpen bij het stichten van kerken.

 

Met veel enthousiasme en visie om onze steden gewonnen te zien worden voor Christus, leiden ze C3 Church in Amsterdam en Almere. Ze zijn daarnaast ook betrokken geweest bij de start en opbouw van andere kerken in Europa.

Steve en Lizby zijn ervaren voorgangers die niet alleen goed communiceren maar ook geweldig onderwijs, geloof en humor aan de dag leggen. Ze zijn heel toegewijd aan het stichten van kerken. In 2014 schreef Steve De Reis Begint een boek voor nieuwe gelovigen.

 

Steve en Lizby hebben twee kinderen: Jake en Benjamin.

RANDSTAD-NOORD

HART VOOR ONZE REGIO

Als deel van C3 Church Global zijn ook wij toegewijd aan het planten van nieuwe kerken, campussen en locaties. In het verleden hebben wij kerken geplant in Arnhem, Den Haag en London. In de toekomst zullen wij kerken blijven starten. Onze visie voor de regio Randstad-Noord is: één kerk met meerdere locaties.

We hebben momenteel een locatie in Amsterdam en een locatie in Almere. Samen vormen we één kerk en toch heeft iedere locatie een eigen karakter. In de toekomst hopen wij uit te breiden naar andere steden in de regio. Door onze diensten en locaties uit te breiden, kunnen wij immers meer mensen met het evangelie bereiken.

Bekijk onze C3 Culture video

C3 CHURCH GLOBAL

phil en chris pringle

C3 Church is een wereldwijde kerkbeweging die is toegewijd aan gezonde relaties tussen leiders en kerken. Wij zijn een internationale familie. Wij zijn één met Christus in Zijn visie en missie om de wereld te redden, discipelen te maken en Zijn kerk te bouwen. 

 

C3 Church is opgericht door Phil en Chris Pringle. Gedreven door een passie voor Jezus en een verlangen om de wereld voor Christus te winnen, vertrokken zij in 1980 naar Australië om een kerk te starten. Christian Centre Northside begon tijdens Pasen met slechts 12 mensen. De kerk groeide binnen vier jaar uit tot 400 mensen. Al snel volgenden er meerdere locaties in Sydney en al steden binnen en buiten Australië.

Inmiddels heeft C3 Church meer dan 300 kerken in 64 landen en komen we steeds dichtbij de 2020-visie van 1,000 kerken voor het jaar 2020.

Voor meer informatie over C3 Church en onze geloofsbelijdenis, kun je terecht op de C3 Global website.