THE INTERNSHIP 2017

The Internship is een één-jarig programma van C3 College Amsterdam & Almere dat je onderdompelt in de praktische kant van bediening. Het doel is om je te trainen en toe te rusten als sterke bouwer van de lokale kerk. Het programma omvat drie bouwstenen: stage, persoonlijke groei en bediening.

Stage

Als stagair(e) binnen C3 Church Amsterdam & Almere doe je ervaring op en maak je deel uit van wat er allemaal achter de schermen in de kerk gebeurd. Tijdens het Internship programma zal je dienen in 2 verschillende afdelingen van de kerk. Door deel uit te maken van deze kernteams zie je hoe ze functioneren en help je zelf mee. Je zult projecten leren runnen en de mogelijkheid krijgen om nieuwe ideeën en oplossingen uit te werken. Belangrijke aspecten van een stage zijn het leren ondersteunen van een visie, het dragen van verantwoordelijkheid en het bouwen aan een bediening.

Persoonlijke groei

Door de individuele en klassikale studie, persoonlijke begeleiding en intensieve trainingsdagen krijg je geweldige kennis en inzicht hoe je als discipel van Jezus kunt leven en anderen begeleiden hetzelfde te doen. Onderwerpen die we gaan bestuderen zijn communicatie en oplossen van conflict, introductie pastoraat, Bijbelinterpretatie, en veel meer. Naast de studie gaan we een ook de nadruk leggen op het versterken van jouw persoonlijke tijd met God. De basis van bediening is een gezonde en standvastige relatie met God. Elk semester zal je nieuwe manieren ontdekken waarop je die relatie kunt uitbouwen.

Bediening

Het ultieme doel voor ons is om gebruikt te worden door God en in staat zijn om aan anderen over te brengen wat we van Hem ontvangen. Tijdens the Internship zullen we jou daarin trainen.Voor een groep staan en iets delen uit de Bijbel, anderen in gebed leiden, evangeliseren, onderwijs geven in een Essentials cursus zijn een aantal manieren waarop je anderen kan gaan dienen. Je zult binnen de kerk en ook op een mission trip dit allemaal in de praktijk brengen.

Het Internship programma loopt van 1 september 2017 tot 13 juli 2018. Het inschrijfgeld bedraagt € 750.- per jaar (Je kunt jaarlijks of maandelijks betalen).

Aanmelden of een vraag?

Als jij je wilt aanmelden of meer informatie wilt laat het ons dan weten via het contactformulier hieronder. We nemen dan snel persoonlijk contact met je op!

Voornaam (verplicht)

Achternaam (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Je vraag